Новият треньор на Левски дебютира с 11 легионери във Враца

OFFNews 03 август 2018 в 08:51 2968 0

Новият словенски треньор на Левски Славиша Стоянович може да дебютира начело на 26-кратните шампиони срещу Ботев във Враца без нито един българин в състава си.

Това стана възможно след пълното оздравяване на румънския нападател Серджиу Буш, който се възстановяваше от травма и вместо него играеше Станислав Костов.

Именно последният беше единствен българин в състава при измъченото равенство 2:2 срещу Черно море на "Герена". Така на стадиона във Враца в третия кръг в неделя Левски може да излезе със следния вероятен състав: Полачек, Цветкович, Ейолфсон, Яблонски, Белаид, Тиам, Гомес, Обертан, Мариани, Кабрал, Буш.

Този вид на Левски определено не е по вкуса нито на феновете, нито на легендите на клуба. Последният, който се изказа негативно, беше Георги Иванов - Гонзо, който възнегодува срещу огромния брой чужденци на "Герена".

Днес пък изтича ултиматумът към организаторите на мача с Милан по повод 75-годишнината от рождението на легендата Георги Аспарухов - Гунди, който пропадна в последния момент. Те трябва да дадат нееднозначен отговор на Левски ще има ли мач и кога.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !