Нова словесна престрелка между Левски, ЦСКА и Лудогорец

OFFNews Последна промяна на 24 октомври 2018 в 14:24 1942 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев също взе отношение по словесните престрелки между Кирил Домусчиев и грандовете Левски и ЦСКА.

Скандалът започна преди няколко дни след интервюта на Гриша Ганчев и Спас Русев. Собственикът на Лудогорец атакува остро двамата за изказванията им и босът на "сините" не му остана длъжен.

Сега в словесните атаки се включиха и изпълнителните директори на разградчани и 26-кратния шампион на България.

"Не искам да коментирам собствениците на клубовете, тъй като не са на моето ниво. Те са в правото си да казват каквото искат. Аз мога само с интерес да коментирам тази коалиция, която се оформя между Русев и Ганчев, но според мен тя ще продължи доста кратко, тъй като няма да е далеч моментът, в който двата отбора ще се сблъскат.

Тогава господин Русев ще разбере, че Ганчев не е кротушка, а си е сериозна акула, на която Лудогорец усеща зъбите през последните 8 години, в които е в първенството. Ще наблюдаваме с интерес как ще се развие тази коалиция между тези двамата", коментира Петричев при заминаването на "орлите" за Кипър.

Отговорът не закъсня и изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов не пропусна да коментира думите на шефа на "зелените". Иванов използва профила си във Фейсбук, за да отговори.

"Прочетох в медиите, че сме в коалиция с цска-софия. Затова бързам да кажа, че вече са продадени 3,500 билета за мача в петък с Верея. Двете изречения нямат нищо общо, но пък то какво да се каже", гласи съобщението му без редакторска намеса.

Малко след това собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев използва официалния сайт на клуба, за да отговори на последните нападки от страна на ръководството на Лудогорец към него.

Гриша Ганчев отговаря на Кирил Домусчиев и Ангел Петричев в прелюбопитен тон, използвайки философски сентенции на латински език.

"С кански мъки, след толкова години "То" си призна. Не е "Тя", не е и "Той".

Та "То" се освети и дикторът му Петриньо го потвърди. И да, наистина - вълкът нравите си не мени, но наглите измамници, когато им оставиш почва, стават още по-нагли!

ДДС-ставката е основният и най-голям приход на фиска и съм съгласен, че трябва яко разследване. Дано никога каптагонът и амфетите не ги облагат с каквото и да е било!

Но да се върнем на основните въпроси от думите на "То". От тях разбрах, че нещата в измъчения български футбол са "цветя и рози". Също така разбрах, че измамният конгломерат, който сътвори "То", ще се разширява все повече и повече. С нови подизпълнители, феърплей комисии и разни темподобни придворни пажове и лакеи. Което значи, че конгломератът уби комара с меча си.

Жалко за властимащите! Жалко за клетия и изстрадал любител на този толкова красив спорт.

Ad futuram /perpetuam/ rei memoriam на българския футбол! Да пребъде Истанбулската конвенция!

Alea iacta est".