Николай Жейнов може да прояви милост към Левски

OFFNews 29 януари 2019 в 17:14 1394 0

Мениджърът Николай Жейнов сподели пред БНТ, че е готов да оттегли иска си за обявяването на несъстоятелност на Левски, който беше подаден в края на декември.

Той претендира за неизплатени суми по договори за трансфер на играчи в последните години. Промяната в собствеността на "сините" е на път да доведе до промяна в ситуацията.

"Водим много добра комуникация и най-вече с Павел Колев, който ръководи Левски. Мисля, че сме на прав път за решаването на проблема. Така моят иск няма да стои като камък на врата. В старото ръководство на клуба липсваше професионализма и експертността на хората. Трудно може да се ръководи такъв голям клуб от хора, които не познават материята, с която се занимават", каза Жейнов.

Междувременно стана ясно, че все още настоящият собственик на Левски Спас Русев не е платил заплатите на футболистите за месец декември.

Звездите на "сините" са търсили бизнесмена по телефона от лагера в Агия Напа, но той така и не благоволил да им отговори. Предполага се, че Русев чака транш от спонсорски договор, с който да се разплати с играчите и служителите на клуба, пише Спортал.

Това трябва да се случи в близките дни. Новият изпълнителен директор на Левски Павел Колев пък е трябвало да успокоява футболистите, че всичко ще е наред, за да могат да проведат нормална подготовка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!