Неймар поля победата над Байерн в компанията на Лени Кравиц

OFFNews 28 септември 2017 в 15:23 2022 0

Бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар купонясва с рокидола Лени Кравиц след победата над Байерн Мюнхен с 3:0 в Шампионската лига.

Рекордната покупка на парижани обича да парадира с известните си приятели, като миналата седмица се събра с пилота от Формула 1 и бивш приятел на половинката на Григор Димитров Люис Хамилтън.

От известността на сънародника си се възползва и защитникът Даниел Алвеш, който също се щракна с американския музикант.

Кравиц е работил в кариерата си с музиканти като Мадона, покойния Дейвид Бауи и Мик Джагър, а сред най-известните му хитове са "Fly Away", "American Woman" и "It Ain't Over Till It's Over".

Публикация, споделена от Dani Alves Da Silva (@danialves23) на

Междувременно Неймар определи като измислици писанията за взаимоотношенията му с Единсон Кавани. Двамата публично демонстрираха близост в мача с Байерн, като не пропускаха да се прегръщат и поздравяват.

"Измислят много истории, говорят много. Приказват за неща, за които нямат представа, опитват се да влязат в съблекалнята ни и разпространяват неща, които просто не съществуват. Както и да е, всичко е наред", коментира Неймар.

"Всички сме различни и можем да имаме различни начини на живот и възприятие. Когато обаче сме на терена, всички работим заедно, като семейство, което има една цел - отборът да побеждава.", добави Кавани.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови