ПСЖ дава 1 милион евро на Кавани, ако отстъпи дузпите на Неймар

OFFNews 25 септември 2017 в 11:45 2737 0

В ПСЖ съвсем полудяха покрай спора между Неймар и Кавани кой да бие дузпите. Катарците взеха решение, както те си знаят: да потушат конфликта с много пари.

Лично босът Насер Ал-Келаифи е привикал хората на Кавани. Той е предложил бонус от 1 милион евро на уругваеца, ако даде дузпите на бразилеца.

Парите не са малко. Точно толкова е бонусът, ако Кавани завърши сезона като голмайстор на парижани. Едното определено е свързано с другото, така че изборът е на дългокосия нападател.

Информацията е на испанския "Ел Паис", не гарантираме 100 процента достоверност. Но според изданието Кавани е отхвърлил първото предложение.

Така напрежението между него и Неймар остава. Двамата се сдърпаха кой да бие дузпа, отсъдена срещу Лион преди един кръг. И станаха за смях. Едисон беше тарторът до трансфера на бразилеца през лятото, но нещата се променят.

"Екип" допълни, че напрежението се е е пренесло и в съблекалнята. Кавани и Неймар са били отделени от треньора в двата края на помещението. Унай Емери обеща да реши проблема, но явно не знае как.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews