Наско Сираков: В Левски се правят грешки в продължение на 10 години

OFFNews Последна промяна на 05 април 2018 в 16:32 3628 0

Легендата на Левски Наско Сираков коментира темите в българския футбол в предаването на Ники Кънчев по "Дарик". Бившият изпълнителен директор на "сините" сподели, че тимът допуска грешки вече 10 години.

"Когато Левски не върви, първото име, което идва на преден план, е Наско Сираков, но това не е така. За разлика от ЦСКА, синята общност е на другия полюс - обезверена е, включително и аз. Играта на отбора не върви, правят се грешки в продължение на 10 години, на Спас Русев начинът му на работа бил различен от този на Наско и Мъри.

Зная печелившия начин на работа, на феновете им трябват победи, те ще се радват с цялото си сърце. В Лудогорец организацията е феноменална - финансово обезпечени са, имат страхотна база, играят най-добрия футбол в България, но е минус, че нямат представител в националния отбор.

Това е удоволствие на собствениците им, но не виждам принос за нашия футбол. ЦСКА е на гребена на вълната. Поне до утре вечер, имат шансове за титлата, в борбата са. Предстоят им тържества, обединени са, с изключение на 200 човека.

Не ми беше толкова трудно да стана шампион със Славия. В Славия залагат максимално на млади футболисти. Това лично на мен ми харесва, но има нещо друго, което не ми харесва - не искат или не могат да задържат тези футболисти 4-5 години, за да ги развият", каза Сираков.