Меси осъзна, че Мондиал 2018 е последен шанс за него

OFFNews 19 март 2018 в 11:14 4025 0

Снимка Instagram: Leo Messi

Суперзвездата на Барселона и Аржентина Лионел Меси призна, че е плакал след тежки загуби като пораженията с националния отбор в поредицата от финали.

Припомняме, че гаучосите с Лео в редиците загубиха финала на Мондиал 2014 от Германия в продълженията с гол на Марио Гьотце, а в следващите две години два пъти паднаха от Чили след изпълнения на дузпи във финалите за Копа Америка.

"Плакал съм много пъти заради подобни мачове, за загубени финали. Причината е, че те означават много, а аз не успях да сбъдна мечтата на родината ни. Тези три финала бяха много голям удар по нас.

Очевидно изглежда така, че достигането до тези финали изобщо не ни помогна. За съжаление ние сме зависими от резултатите. С това поколение в националния отбор чувстваме, че ако не станем шампиони на световното в Русия, няма да имаме друга възможност.

Представям си как играя на финал иго печеля, как вдигам световната купа. Това е мечта, която винаги съм имал и тя става още по-голяма преди всяко следващо световно първенство.

Надявам се шампионатът в Русия да е страхотен за нас. Моята мечта е като вашата. Искам да изживеем нещо подобно на 2014 година, която беше незабравима. Но този път резултатът да е малко по-различен и ние да донесем трофея в Аржентина", каза Меси.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови