Мениджърът на Челси се контузи

OFFNEWS 30 декември 2016 в 19:44 2345 0

Италианският мениджър на Челси Антонио Конте се е контузил по време на днешната тренировка на тима от Лондон.

Бившият футболист вероятно е искал да покаже нагледно на играчите си какво иска от тях, но възрастта си е казала думата и Конте е получил травма в глезена, което означава, че в утрешния мач със Стоук Сити ще бъде по-кротък край тъчлинията.

Челси записа 12 поредни победи и при успех над Стоук ще изравни рекорда на Арсенал по този показател.

"Не сме фаворити за титлата. Най-важното нещо е в нашите глави да остане ясна идеята за работата, която имаме да вършим. Няма да е лесно и няма да бъде елементарно.

В началото на сезона нито един треньор, нито един журналист или експерт не вярваше на този отбор, защото ние влязохме след един лош предишен сезон. Но съм щастлив, че мнението се променя много бързо и ние трябва да платим данък на вниманието, което е върху нас", заяви Конте.

"Играли сме само 18 мача, а имаме още 20. По-голямата част от сезона е пред нас. Другото важно нещо е, че имаме млади футболисти като Лофтъс-Чийк, Натейниъл Чалоба и Курт Зума. А само 6 точки пред чудесен отбор като Ливърпул е далече от спокойствието за титлата", заяви бившият треньор на националния отбор на Италия и торинския колос Ювентус.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови