Медиите в Италия: Моуриньо сменя Спалети

OFFNews 07 февруари 2019 в 10:34 1041 0

Жозе Моуриньо е пристигнал в Милано и ще обядва с изпълнителния директор на Интер Джузепе Марота днес, тръбят в италианските медии. Все по-вероятно е слуховете от последните дни, че "Специалният" е на път отново да поеме “нерадзурите”. Той води отбора от 2008 до 2010 година и постигна исторически требъл, печелейки Серия “А”, Купата на Италия и Шампионската лига през 2010 година.

След Интер, Моуриньо води последователно Реал Мадрид, Челси и Манчестър Юнайтед. Той бе уволнен от “Червените дяволи” на 18 декември и в момента е без работа.

В същото време треньорът на Интер Лучано Спалети е засипван с критики заради слабите резултати на отбора. “Нерадзурите”  загубиха два пъти и веднъж завършиха наравно в последните си три мача в първенството и се намират на 3-ата позиция на цели 20 точки зад лидера Ювентус. Междувременно тимът отпадна и от турнира за Купата на Италия. Очаква се Спалети да бъде уволнен сега или най-късно през лятото.

Другото име, което се спряга за заместник Лучано Спалети е това на Антонио Конте. Той също наскоро бе забелязан в близост до централата на “нерадзурите”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!