Мартин Камбуров напуска Берое заради рекорда на Петър Жеков

OFFNews 12 май 2020 в 16:44 4927 0

Нападателят на Берое Мартин Камбуров обяви, че се разделя със старозагорския клуб след края на сезона. Опитният голмайстор иска да продължи да играе футбол, като условието му е да остане в клуб от Първа лига.

Камбуров е получил предложение за още един сезон от заралии, но с условието, че няма да се разчита много на него, което не го е удовлетворило.

"Моят договор изтича в края на лятото и имах предложение за една година още. Говорих с Димитър Димитров - Херо, който ми даде да се разбера, че няма да играя толкова редовно и поради тази причина реших да си тръгна. Аз не мога да живуркам, не съм футболист, който да стои и само да си взимам заплатата.

Разбрахме се да остана и да изиграя последните седем мача, за да вкарам още седем гола. След това, което се случи с Локо Пловдив, не искам да обявявам в кой отбор ще продължа кариерата си”, каза Камбуров пред БНТ. 

Херо потвърди днес думите на Камбуров за проведения разговор, като уточни, че е нямало драма.

Мартин Камбуров има впечатляващите 230 попадения в елита на родния футбол. Той е само на 23 гола от вечния голмайсторски рекорд в елита на България, който принадлежи на легендата Петър Жеков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови