Манчестър Юнайтед на крачка от първи финал за годината

OFFNews 26 януари 2017 в 10:05 2022 0

Манчестър Юнайтед гостува на Хъл Сити в реванша от 1/2-финалите на турнира за Купата на лигата в Англия тази вечер от 21,45 часа българско време.

"Червените дяволи" спечелиха първата среща на "Олд Трафорд" с 2:0 през януари и излизат на стадион "Кингстън Комюникейшън" като тотален фаворит за достигане на финала, до който вече достигна отборът на Саутхемптън, отстранил Ливърпул.

Двата тима са играли помежду си общо 30 пъти, като в едва пет от случаите победител е излизал Хъл Сити, четири пъти двата тима не са излъчвали победител и цели 21 пъти успехът е бил на страната на Манчестър Юнайтед.

Новините около Хъл Сити в последните дни бяха свързани с тежката контузия на Райън Мейсън. Халфът на "тигрите" пострада в мача срещу Челси и беше откаран в болница с пукнат череп. За щастие, операцията му беше успешна, но той ще се възстановява дълго време. Мениджърът Марко Силва открито призна, че здравето на футболиста е по-важно от който и да е мач, дори и 1/2-финал за Купата на Лигата.

Хъл ще бъде без Робърт Снодграс и Къртис Дейвис, но има шанс дебют да направи Лазар Маркович. За Юнайтед в игра може да се завърне Маркос Рохо, който пропусна равенството срещу Стоук Сити заради настинка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови