Майкъла: Горанов да се пусне на "Странджа"

OFFNews 27 февруари 2019 в 09:13 1601 0

Снимка sportal.bg

Бившият футболист и шеф в ЦСКА Георги Илиев - Майкъла направи интересен коментар пред “Тема Спорт” по повод "Вечното дерби" от 23 кръг на Първа лига, завършил с успех 1:0 за Левски. Майкъла постави ниска оценка на качеството на играта и на двата отбора, и смята, че ако Лудогорец не беше направил толкова много грешки, досега титлата е щяла да бъде решена. Майкъла не подмина и ситуацията с изгонването на Едвин Джеси с червен картон с мотив удар без топка срещу капитана на Левски Иван Горанов.

“Целият проблем в мача дойде от четвъртия съдия, който настоя за вдигане на червен картон на Джеси. В ситуацията Владимир Вълков трябваше да отсъди фал на Горанов, да му даде жълт картон и всичко приключва. Вместо това той послуша четвъртия съдия. Този Горанов е по-добре да се пусне в борбата или на турнира “Странджа”. То не беше блъскане, бутане, дърпане на фланелката…Но има и друго, което го казах на Любослав Пенев.
Няма как непрекъснато да се плюе по съдиите и да не очакваш да ти го върнат. И четвъртият съдия явно реагира на думите на Пенев преди мача”, коментира бившият бранител, който отново повтори тезата си, че шансът на "сини" и "червени" през този сезон е слабата и колеблива игра на Лудогорец.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!