Мадрид не спа след титлата на Реал (видео)

OFFNews 04 юни 2017 в 14:00 2243 0

За втора поредна година улиците на Мадрид се изпълниха с празнуващи фенове, а дълго след това купонът в бяло продължи, чак до ранни зори. Триумфът на гранда в Шампионската лига за рекордния 12-ти път прати привържениците на "белия балет" на седмото небе от щастие.

Реал Мадрид надигра Ювентус с 4:1 след две попадения на Кристиано Роналдо, и по едно на Каземиро и Асенсио. Шедьовър на Манджукич в 27-ата минута не стигна на Юве за нещо повече от поражение, което доби страховити размери в края на двубоя.

Така за първи път от 1990 година, когато Милан запази Купата на европейските шампиони, един отбор защитава трофея си, но от създаването на Шампионската лига през 1992 година, нямаше такъв.

Повече от 35 000 души изживяха голямата радост на стадиона, а празникът по улиците на Мадрид със сигурност ще остане дълго време в спомените на запалянковците.

Реал изигра своя трети финал в за последните четири години, като на два пъти - през 2014-а и 2016-а победи Атлетико Мадрид, а тази вечер жертва се оказа италианския Ювентус.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови