Лудогорец с томбола за феновете преди мача с Милан

OFFNews Последна промяна на 12 февруари 2018 в 12:47 4165 0

Феновете на Лудогорец, които дойдат по-рано на стадиона за мача с Милан от 1/16-финалите в Лига Европа в четвъртък (15 февруари) от 20 часа, ще участват в томбола с различни награди, информираха от клуба.

Привържениците, заели своите места до 19,15 ч., ще имат шанса да спечелят мобилни телефони, ваучери за пазаруване и зареждане с гориво. 

Всички привърженици, влезли на стадиона до 19,15 ч., ще имат възможност да оставят своите ваучери в урни по входовете. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на полувремето на двубоя от футболисти на Лудогорец, а наградите ще се раздават след края на мача в кетеринг зоната на съответния сектор.

От Лудогорец уведомяват феновете, че същият ден „Лудогорец Арена“ отваря врати в 18,00 ч. Входовете на стадиона ще бъдат затворени в 19,30 ч. За двубоя Лудогорец - Милан ще има строг пропусквателен режим, като билетите вървят с поименен ваучер. Неговата цел е да удостовери, че притежателят му е закупил билет съгласно правилата за двубоя. Във ваучера освен имената на посетителя и неговото място на стадиона, са упоменати и всички правила, които трябва да бъдат спазвани по време на мача.

Ръководството на клуба напомня на всички посетители на двубоя да носят билета, ваучера и документ за самоличност. Лицата, чийто имена от документите за самоличност не съвпадат с тези от ваучера, няма да бъдат допускани на стадиона. ПФК Лудогорец призовава привържениците да дойдат на стадиона възможно по-рано, за да се избегне забавяне в преминаването през пропускателните пунктове и входовете. Клубът ще вземе всички необходими мерки, за да няма струпване по пътеките и аварийните изходи на "Лудогорец Арена".

"Умоляваме присъстващите да спазват указанията на полицията и стюардите. Пропусквателният режим на "Лудогорец Арена" става посредством турникети по входовете. Клубът уведомява, че на "Лудогорец Арена" няма да бъдат допускани фенове с артикули на други отбори, както и такива в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени.

Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани. Официалната пресконференция на Лудогорец с участието на Димитър Димитров и Лукас Саша ще се проведе на 14 февруари в 12,00 ч. на стадион "Лудогорец Арена". Официалната тренировка на шампионите е с начален час 18,00 ч. на клубната база. Милан пристига в България в късния следобед на 14 февруари.

Същия ден треньорът Дженаро Гатузо и един футболист ще дадат пресконференция на "Лудогорец Арена" в 19,30 ч. ПФК Лудогорец се извинява на живущите в района на стадиона за причиненото неудобство при организацията за провеждането на мача в четвъртък вечерта", пишат още от клуба.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови