Лудогорец готви изненада за Базел

Димитър Андреев 23 ноември 2016 в 19:04 3296 0

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев е подготвил голяма изненада за Базел в мача от петия кръг на група А в Шампионската лига.

Опитният специалист смята да пусне като титуляр в защитата Сисиньо на мястото на опитния Йордан Минев. Решението на Дерменджиев ще обърка плановете на швейцарците, които познават добре играта на 36-годишния Минев.

Нещо повече - те са му "сърбали попарата", тъй като именно той донесе единствената победа на български тим в груповата фаза на Шампионската лига до този момент, като се разписа в 90-ата минута именно срещу Базел през есента на 2014 година.

Двубоят Лудогорец - Базел започва от 21,45 часа на националния стадион "Васил Левски" и от изхода му в огромна степен зависи кой от двата тима ще продължи напролет в Лига Европа. Аут за мача на сезона в Европа за "орлите" е бразилската звезда Марселиньо.

Най-добрият футболист на България за 2014 година Владислав Стоянов ще застане на вратата, а Сисиньо, Паламино, Козмин Моци и Натанел е защитата пред него. Капитанът Светослав Дяков и Абел Анисе ще са опорните халфове, докато Кафу и Мисиджан ще действат по крилата, докато Вандерсон ще бъде плеймейкър зад румънския нападател Клаудиу Кешерю

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРИ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews