Лудогорец допусна тежко поражение срещу Тотнъм

OFFNews 27 ноември 2020 в 00:23 2366 0

Отборът на Лудогорец загуби с 0:4 от Тотнъм в мач от група J на Лига Европа и записа четвърта поредна загуба в турнира. Тежкото поражение на практика сложи край на надеждите на тима за класиране за фазата на елиминациите.

Лудогорец остава на дъното в класирането в групата без спечелена точка. Още от началото футболистите на мениджъра Жозе Моуриньо взеха инициативата и натикаха Лудогорец в собствената му половина.

Резултатът бе открит в 16-ата минута. Карлос Винисиус бе изведен само срещу Пламен Илиев и с удар по земята прати топката в мрежата. В 32-ата минута гредата спаси "орлите" от второ попадение.

Две минути по-късно обаче Тотнъм стигна до аванс от два гола. Силен удар на Ндомбеле бе избит от Илиев, но право на крака на Деле Али, който не прояви егоизъм и подаде към Винисиус на празна врата, който от непосредствена близост се разписа. Резултатът се запази до почивката.

През второто полувреме Тотнъм усили натиска и стигна до нови две попадения. В 63-та минута резултатът стана класически. Хари Уинкс получи топката на тъчлинията и от над 40 метра с изненадващ прехвърлящ удар и с помощта на гредата постави на колене Пламен Илиев.

Тотнъм не се отказа да търси нов гол и в 73-та минута Лукас Моура покачи на 4:0, което бе и крайният резултат.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!