Лили Иванова получи специален подарък от Левски

OFFNews 08 декември 2019 в 14:49 2839 0

Примата на българската естрада Лили Иванова се похвали, че е получила специален подарък от Левски. Съвсем наскоро легендарната ни изпълнителка сподели, че е привърженичка на "сините" и от клуба веднага са реагирали.

Изпълнителката е получила фланелка на отбора с №1 и името ѝ изписано на гърба, както шал и значка, придружени с благодарствено писмо.

"За нас е въпрос на привилегия да имаме поддръжник във Ваше лице. За нас бе особена част да чуем от вас думите "Левски – това е България". Думи, които докосват всеки един левскар и думи, които опитваме да възпитаваме у всеки наш играч", гласи част от благодарственото писмо.

От своя страна Лили Иванова публикува в своя профил видео с подаръците и написа: "Пожелавам на отбора на ПФК „Левски“ да бъдат винаги на върха на успехите си! Весели Коледни празници! Бъдете здрави! Целувки!!!".

По-късно днес "сините" посрещат отбора на Витоша Бистрица в среща от 19-ия кръг на първа лига. Срещата на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" ще започне в 16:30 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови