Левски ще пусне футболисти под наем, ама друг път

OFFNews 05 юли 2019 в 09:56 1991 0

Левски няма да преотстъпва свои футболисти в други отбори. Причината е, че към момента треньорът Петър Хубчев разполага с малка група от футболисти, пише "Меридиан мач".

Именно заради това клубът е отхвърлил няколко предложения от родни отбори, които искат Атанас Кабов, Ивайло Найденов, Илия Димитров и Деян Иванов.

Първите двама играха под наем във Втора лига миналата кампания съответно в Царско село и Арда. Двата клуба спечелиха промоция за елита, а сега също искат Кабов и Найденов в редиците си, но на този етап от "Герена" не ги пускат.

Според запознати Левски все още е далеч от края на селекцията си и е възможно, след като трансферите приключат, клубът да промени решението си и да пусне Кабов, Найденов, Илия Димитров и Деян Иванов под наем до края на сезона.

Иначе защитникът на "сините" Нуно Рейш ще бъде подложен на фитнес тест в събота. Той ще покаже как върви възстановяването му, след като португалецът се контузи в една от контролите на тима в Австрия.

Той получи травма в бедрото по време на кошмарната загуба на 26-кратните шампиони от германския четвъртодивизионен Тюркгюджю-Атаспор (0:4), в която се появи като резерва.

Заради това той не взе участие в последната проверка на тима в Австрия. От "Герена" се надяват Нуно Рейш да бъде готов на 100% в неделя или понеделник.

Надеждите са, че той ще бъде на линия за първия мач от квалификациите за тирнира Лига Европа срещу словенския отбор Ружомберок, пише "Тема Спорт".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови