Левски продава Тунде в Албания

OFFNews 31 август 2017 в 11:10 1327 0

Снимка Facebook

Левски е на път да се отърве от нападателя Бабатунде Адениджи, пише "Тема спорт". Футболистът бе замразен от треньора на сините Делио Роси, който го постави в трансферната листа.

Очаква се днес Адениджи да стане футболист на албанския Шкендербеу. Този тим участва в груповата фаза на Лига Европа, а в него преди време игра бившия нападател на Левски Венцислав Христов.

Според медиите в страната президентът на Шкендербеу Арджан Такаж е предложил на Левски 150 хил. евро за правата на нигериеца. Ръководството на сините е приело офертата, като сега остава да се уточни заплатата на футболиста.

Бабатунде Адениджи бе привлечен от Левски в началото на 2016 година. За правата му сините платиха около 200 хил. евро на Съншайн Старс. През първия си полусезон той изигра 12 мача, в които не успя да се разпише.

През миналата кампания Тунде бе на терена в общо 40 срещи, в които вкара 9 гола. През сезон 2017/18 той участва в 4-те мача на Левски от Лига Европа, както и в един от шампионата, като не успя да вкара гол.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови