"Лъвовете" излизат в бяло срещу Унгария

OFFNews 08 октомври 2020 в 13:26 2228 0

България ще излезе в титулярния си бял екип в полуфиналния бараж за класиране на Евро 2020 срещу Унгария тази вечер. Гостите пък ще бъдат в традиционния си червен екип.

Срещата, която може отвори широко вратите на България за европейските финали догодина, е с начален час 21,45 на Националния стадион "Васил Левски".

Максимум 8500 зрители ще могат да подкрепят "лъвовете", стана ясно след вчерашната работна среща между и.д. президента на Българския футболен съюз Михаил Касабов, първия вицепрезидент на централата Емил Костадинов, министъра на здравеопазването проф. Костадин Ангелов и министъра на младежта и спорта Красен Кралев.

Това е 20 процента от капацитета на стадиона. Зрителите ще трябва да сядат през две седалки и да спазват социална дистанция.

Както е известно, миналата седмица Изпълнителният комитет на УЕФА взе решение да позволи използването на до 30% от капацитетите на стадионите по време на международни мачове, като крайното решение за брой зрители бе оставено на българските власти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!