Кристиано Роналдо подписа с Ал Насър, Стоичков му пожела успех

OFFNews 31 декември 2022 в 00:02 1911 0

Роналдо

Снимка Twitter

Роналдо вече е играч на Ал Насър

Мегазвездата на Португалия и световния футбол Кристиано Роналдо беше обявен като играч на клуба от Саудитска Арабия Ал Насър.

Договорът на 37-годишния португалец е за два сезона - до 2025 година. Според различни медийни публикации той ще получава колосалните 75 милиона долара на сезон.

"Пишем история. Това е трансфер, който не само ще вдъхнови нашия клуб да постигне дори по-големи успехи, но ще вдъхнови и нашата лига, нашата нация и нашите бъдещи поколения, момчета и момичета, да бъдат най-добрата версия на себе си. Добре дошъл, Кристиано в твоя нов дом Ал Насър", написаха по този повод от клуба.

За последно Роналдо игра за Манчестър Юнайтед, но се раздели с "червените дяволи" по взаимно съгласие и нападателят стана свободен агент.

Причината бе разрива в отношенията с мениджъра Ерик тен Хаг и с ръководството след скандалното интервю, което португалецът даде пред Пиърс Морган.

Христо Стоичков бе един от първите, които пожелаха успех на Кристиано Роналдо в новата му авантюра в Саудитска Арабия. Камата добре познава обстановката в този отбор, където игра през 1998 година.

"Тази фланелка е гордост, отдаденост и носи добър късмет. Всичко най-добро в Ал Насър", написа Стоичков в Инстаграм към снимка на Роналдо с фланелката на новия му отбор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови