Коща не се яви на тренировка, Челси иска Мората за негов заместник

OFFNews 10 юли 2017 в 16:52 1689 0

Нападателят на Челси Диего Коща нe се яви на първата тренировка на лондонските шампиони от предсезонната им подготовка.

През юни футболистът разкри, че е получил съобщение от Антонио Конте, в което мениджърът в прав текст му е заявил, че не влиза в плановете му за следващата кампания.

Самият играч иска да се завърне в Атлетико Мадрид, въпреки че няма да може да играе за испанския тим до януари. Според "Телеграф", Атлетико ще се опита да финализира трансфера на нападателя до края на седмицата.

Поради тази причина Челси подготвя ударна оферта в размер на 80 милиона евро за нападателя на Реал Мадрид Алваро Мората, пише вестник "AS".

Испанецът вече е основната трансферна цел на Антонио Конте, след като лондончани не успяха да вземат Ромелу Лукаку, който предпочете Манчестър Юнайтед.

Предложението ще бъде официално отправено в следващите няколко дни, но според AS от "Сантиаго Бернабеу" ще продължат да настояват за 90 милиона, колкото искаха и от "червените дяволи" по време на преговорите за Мората.

На нападателя ще бъде предложен договор за четири или пет години, с по-високо възнаграждение от настоящото, което възлиза на 6 милиона евро годишно.

Според "AS" Мората по всяка вероятност няма да пътува с Реал за САЩ и ще остане в Мадрид, за да изясни напълно бъдещето си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !