Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

Китайци решават началния час за "Ел Класико"

OFFNews 11 септември 2017 в 12:06 1262 0

Снимка Facebook: Cristiano Ronaldo

Предстоящото дерби между грандовете Реал Мадрид и Барселона ще стартира в доста нестандартен час от деня, пишат медиите в Испания.

Мегасблъсъкът на "Сантяго Бернабеу" ще започне в 13:00 часа местно време или 14:00 българско, на 23 декември. Промяната се налага заради огромната фенска маса на двата клуба в Азия, където съответният час е напълно нормален.

Информацията беше потвърдена от боса на Испанската футболна федерация Хавиер Тебас. Иначе двата клуба вече се подготвят за предстоящите срещи от Шампионската лига.

В групата на "белия балет" попадна и Кристиано Роналдо, който заради наказание не можеше да помогне на тима си в съботния двубой срещу Леванте от 3-ия кръг на испанската Ла Лига, който завърши изненадващо 1:1 на "Сантяго Бернабеу".

Португалецът обаче ще може да играе срещу АПОЕЛ Никозия в сряда и дори ще води атаката, както треньорът Зинедин Зидан вече обяви.

Барселона пък вече се готви за частично отмъщение в турнира на богатите, изправяйки се срещу Ювентус на "Камп Ноу" утре от 21:45 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews