Китайски клуб обвини съперника, че организирал 3 катастрофи преди мач

Прочутият Андре Вилаш-Боаш разкри още схеми около гостуването на Гуанджоу

ОFFNews 13 септември 2017 в 17:16 1336 0

В китайския футбол май са на път да бият мутренските години у нас, когато от Ловеч до Кюстендил се случваха какви ли не невероятни събития покрай мачовете.

Прочутият португалец Андре Вилаш-Боаш обвини съперник, че е организирал нарочно катастрофи с цел да забави тима му за важен мач. Бившият мениджър на Челси и Тотнъм сега води Шанхай SIPG.

Отборът му имаше реванш в Азиатската Шампионска лига срещу Гуанджоу Евергранде. Според португалския спец две коли нарочно спретнали три катастрофи пред автобуса на отбора му. Целта била да се забави максимално Шанхай SIPG, а играчите да пристигнат изнервени и неуспяли да разгреят добре.  

Ако е вярно, целта на коварния план е била постигната, макар и частично. Гуанджоу успя да превъзмогне загубата 0:4 от първата среща. В продължението съперниците си размениха по един гол и се стигна до дузпи. Там отборът на Вилаш-Боаш победи след дузпи.

Явно съперникът е работил добре и със съдията. Шанхай завърши мача с 9 души. Андре ревна, че реферът е спестил червен картон на играч от домакините. За капак е насрочил дузпите пред агитката от Гуанджоу. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки