Каранга донесе победата на ЦСКА в дербито и остави жива мечтата за титла

OFFNews 18 март 2018 в 14:50 6293 1

Бразилецът Фернандо Каранга донесе победата на ЦСКА над Левски в дербито на България от последния 26-и кръг на редовния сезон.

Бразилецът се разписа пет минути преди края, след като засече клинично топката в мрежата на Божидар Митрев от близка дистанция след изпълнение на статично положение от Тиаго Родригес.

С успеха ЦСКА излезе временно начело в класирането с равен брой точки - 63, с шампиона Лудогорец, но тимът от Разград играе по-късно днес с Етър във Велико Търново и може да си върне лидерската позиция. Левски пък остана трети след редовния сезон с 50 точки.

Двубоят се изигра на много тежък терен на националния стадион "Васил Левски", тъй като в София не спря да вали от сутринта. Това не позволи и на двата отбора да разкрият уменията си, а на терена имаше повече битка. Това наложи и двата тима да търсят попадение повече чрез статични положения и да дебнат за грешка на съперника. Късметът този път беше на страната на ЦСКА и той дойде в 84-ата минута.

Тиаго Родригес центрира в наказателното поле, топката мина като на дефиле през защитата на Левски и достигна до Фернандо Каранга, който леко я отклони във вратата на Левски за своето 22-о попадение за сезона. "Сините" ще имат шансове за реванш, тъй като между двата отбора предстоят още четири мача през пролетта - два за първенството и два от полуфиналите за Купата на България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5784

1

Бабатунде

18.03 2018 в 19:01

ЦСКА-София, моля изписвайте името на отбора коректно, ако наистина сте журналисти, а не пристрастни фенове !
Отборът ЦСКА беше закрит и вече не съществува, отборът срещу когото днес игра Левски, няма нищо общо с истинското ЦСКА и е чисто и просто Литекс ! Ако не вярвате, проверете в търговският регистър !