Затварят се улици в София заради дербито ЦСКА - Левски

OFFNews 17 март 2018 в 11:36 7377 0

Футболното дерби между Левски и ЦСКА на националния стадион "Васил Левски" в неделя от 13:00 часа отново ще предизвика сериозна организация от страна на ръководните органи.

От 12:00 часа на 18-ти март до приключване на мача, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР може да се забрани влизането на автомобили в двете посоки по:

улица "Генерал Гурко", между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"
бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", между площад "Орлов мост" и бул. "Черни връх"
бул. "Драган Цанков", между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "Пейо Яворов"
Изключение ще се прави само за автобуси и тролейбуси от градския транспорт

От 00:00 часа до 16:00 часа на 18-ти март се забранява престоят и паркирането на автомобили, с изключение на автомобилите на участниците в срещата по алеите около националния стадион "Васил Левски", а от 08:00 часа сутринта до 16:00 часа и на моста пред стадиона.

Център за градска мобилност ЕАД ще осигури специализиран автомобил за принудително преместване на паркирани в нарушение автомобили, само по нареждане на отдел "Пътна полиция" при СДВР.

Припомняме, че агитката на ЦСКА се събира в градинката на улица "Иван Асен II" - №1, а шествието на "червените" фенове до стадион "Васил Левски" ще премине по "Иван Асен", в посока "Царевец" и езерото "Ариана". Феновете на Левски няма да имат шествие, но се събират в района на спирката около метростанция стадион "Васил Левски".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови