Капитанът на националния отбор се оказа излишен

OFFNews 25 декември 2018 в 16:12 2141 0

Капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов явно се оказва излишен в руския Спартак Москва. Попето, както и още петима играчи с договори с клуба, не попаднаха в групата за лагера в Обединените арабски емирства през януари , съобщава вестник Спорт Експрес.

Освен футболист №1 на България за 2017-а година от списъка отпадат Салваторе Бокети, Джано Ананидзе и Александър Самедов, а по-рано бяха научили съдбата си Артьом Тимофеев и Роман Еременко.

Решението е било съобщено на футболистите от спортния директор на клуба Сергей Радионов, който им обяснил, че агентите им могат да се заемат със задачата да им търсят отбори. Възможно е и договорите да бъдат разтрогнати, ако няма достатъчно богати клубове с възможности да ги откупят или пък трансферният период напредва.

Най-голяма изненада била у грузинския полузащитник Джано Ананидзе, който нямал подобни очаквания за себе си. Заплатата на грузинеца за момента е 2 милиона долара на година.

След 17 изиграни кръга в руската Висша лига Спартак (Москва) е на 4-о място в класирането, изоставайки на 6 точки от лидера Зенит (Санкт Петербург).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!