Жесток скандал разтърси отбора на Попето в Русия

OFFNews 18 септември 2017 в 13:45 1509 0

Шампионът на Русия Спартак Москва, в който играе капитанът на националния отбор Ивелин Попов, е разтърсен от невероятен скандал.

След поредния кръг в Премиер лигата, треньорът Масимо Карера е обвинил играчите публично, че са играли симулативно. Спартак водеше с 2:0 като гост и с човек повече на терена допусна изравняване до 2:2 срещу Тосно.

"Искате да си тръгна ли? Това ли се опитвате да направите?", полудял италианецът и разбил предмет в съблекалнята.

Не е ясно откъде и защо идва бойкотът на играчите спрямо Карера, който изведе Спартак до първа титла от 16 години насам през миналия сезон. В първите десет кръга от новото първенство Попов и компания спечелиха само три срещи и вървят десети във временното класиране.

Иначе двубоят с Тосно се развиваше отлично за шампионите, които още в 28-ата минута получиха числено предимство на терена, тъй като Виталий Шахов от домакините бе отстранен от игра с директен червен картон. Седем минути по-късно Георгий Джикия изведе Спартак напред в резултата, а в 63-ата Марио Пашалич бе точен за 0:2 и всичко изглеждаше ясно.

Последните няколко минути обаче се превърнаха в кошмар за гостите. Първо, в 86-ата минута Евгений Марков реализира попадение за Тосно, а в последните секунди Антон Заболотний попари Попето и компания с изравнителен гол за 2:2.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови