Изроди пеят на Шапекоензе: Напълнете резервоара на самолета

ОFFNews 25 април 2017 в 18:58 2202 0

Тотални изроди се оказаха група фенове на бразилския Кричуима. Те запяха подигравателна песен за самолета на Шапекоензе по време на мача срещу тима,който изгуби 19 футболисти в катастрофа миналата година. Сред загиналите беше и бившият бранител на ЦСКА Фелипе Машадо.

Според местно издание агитка на домакините започнала да пее: "О, о, о, напълнете резервоара на самолета" по време на мач от първенството на щата Санта Катарина. Както е известно, машината с играчите на Шапо се разби на път за Колумбия точно заради грешна преценка за горивото.

Дори останалата част на публиката на Кричуима започна да освирква идиотите. Шефът на Шапекоензе беше бесен: "Това са банда малоумници. Съперничеството трябва да е на терена", каза Плинио де Нес Фильо, "Те не трябва да бъдат пускани повече на стадионите".

Това е втори подобен скандал за последната седмица. Песен взриви дербито по хандбал между Бенфика и Порто тези дни. Отборите са към футболните клубове и враждата е огромна. "Колко ми се иска в самолета на Шапекоензе да беше Бенфика", пееха фенове на Порто.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews