Италианец разтрогнал с ЦСКА, връща се в Румъния

OFFNews 22 август 2019 в 10:50 956 0

Италианският плеймейкър Диего Фабрини снощи е разтрогнал договора си с ЦСКА. Според медиите в Румъния, той се е разбрал с ръководството на "червените" за раздяла по взаимно съгласие, за да отиде като свободен агент в Динамо Букурещ.

Днес той трябва да лети за румънската столица, където ще мине медицински прегледи. Ако те са успешни, ще парафира 3-годишен договор с "кучетата". На север от Дунав коментират, че той се е отказал от огромна част от финансовите си претенции, само и само да се върне обратно в местния шампионат.

Според Digi Sport, заплатата му в Букурещ ще бъде 10 хил. евро, което било значително по-малко от парите, които получавал в България.
"Диего е свободен и пътува към Букурещ да подпише. Мога да кажа, че е 99.99% сигурно, че той ще облече екипа на Динамо. Моята лична цел беше да го докарам тук и се радвам, че в крайна сметка успях", заяви агентът на футболиста Константин Маня.

Според "Труд" Фабрини е помолил ръководството да го пусне обратно в Румъния, като е заявил, че не се чувства щастлив в България. Футболът бил прекалено груб за него и не е очаквал толкова силова игра. Освен това съдиите отказвали да му свирят нарушения и халфът го приемал като тенденциозност.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови