"Императора" може да превземе Измир

OFFNews 22 юни 2017 в 12:45 4999 0

Футболистът Валери Божинов - Императора е трансферна цел на новака в турската лига Гьозтепе (Измир), който през следващия сезон ще играе в първия ешалон на първенството, след като спечели плейоф за влизане в елита срещу Ескишехирспор.

Според медиите край Босфора българският нападател, който напусна китайския Мейджоу Хака, е основна трансферна цел на Гьозтепе.

Ръководството на клуба иска да привлече поне една "голяма звезда", а Божинов е играл в Ювентус и Манчестър Сити, което изглежда достатъчно за турците.

Припомняме, че в края на миналия месец бившият национал изненадващо се отказа от милионния си договор с Мейджоу Хака в Китай малко след като тима назначи за треньор българина Александър Станков. 

Медиите в Турция спекулират, че Валери не е единственият вариант за атаката на Гьозтепе. Друга цел на ръководството е Питър Крауч от Стоук Сити.

Таранът е бил забелязан вчера на летището в Измир. Бившият английски национал заяви, че просто е на почивка на града, разположен по крайбрежието на Егейско море.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews