И Барселона остава без треньор

OFFNews 28 януари 2024 в 09:21 1771 1

Шави

Снимка Getty Images

Шави си тръгва

Втори европейски футболен гранд ще остане без треньор след 30 юни. Наставникът на Барселона Шави обяви, че ще напусне отбора след края на настоящия сезон. Преди дни и мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че ще си тръгне.

Шави обяви решението си след домакинската загуба от Виляреал с 3:5.

"На 30 юни ще напусна клуба. Това е решение, което обсъдихме с президента на клуба, с борда... Барселона се нуждае от промяна на посоката.

Обясних това на президента, срещнахме се, имахме добър разговор. Доверието им в мен беше пълно до днес, но дойде време да си тръгна. Не е заради икономическата ситуация, това е решение, което вземам със сърцето си и смятам, че това е най-доброто за клуба.

Не искам да съм проблем. Изиграхме напълно разочароващ мач и е време за промяна на посоката за играчи, които не заслужават тези резултати. Беше много разочароващо да ги видя как те загубиха в мач, в който успяпа да се върнат, не помня толкова брутален мач в моята кариера.

Нуждаем се от промяна на посоката за доброто на клуба и това ще доведе до подобряване на ситуацията около Барса“, каза Шави на пресконференцията след мача.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

400

1

демотиватор

28.01 2024 в 11:08

Ми наемете Боби Перуката- ей го на, напуска сегашната си "работа", свободен е човека, велик е (4-ти в света), кажете "благодаря" и влачете, хак ви е, успех! (ジ)
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика