Гуардиола след поражението от Ливърпул: Показахме защо сме шампиони

OFFNews 11 ноември 2019 в 11:46 1254 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че е горд от играта на футболистите си по време на загубата от Ливърпул (1:3). Мърсисайдци категорично надиграха "гражданите" в дербито от 12-ия кръг на английската Висша лига.

Фабиньо откри за домакините в 6-ата минута на срещата, а Мохамед Салах удвои в 13-ата минута. Садио Мане вкара за класическия резултат в 51-ата минута и така сложи край на спора. Гостите стигнаха до почетно попадение чрез Бернардо Силва в 78-ата минута.

"Показахме защо сме шампиони. Играхме по невероятен начин на този стадион. Гордея се с моя отбор повече от всякога. Едерсон може да не играе срещу Ливърпул Дадохме невероятна игра на този стадион срещу най-добрия отбор в Европа.

Толкова се гордея с това как играхме. Показахме защо станахме шампиони два пъти подред. Предстоят още седем месеца и ако Ливърпул спечели Висшата лига, аз ще бъда първият, който ще ги поздрави, защото не можем да отречем колко е добър.

Трябваше ли да бъде отсъдена дузпа в полза на Сити? Попитайте рефера. Моля, не ме питайте. Предайте този въпрос на Майк Райли и лицето, отговорно за VAR, но мен не ме питайте", каза Гуардиола.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови