Гриша Ганчев: Нямам нерви за комплексари

OFFNews Последна промяна на 03 декември 2018 в 18:11 3023 0

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев хвърли яснота върху думите си, че е на път да се откаже от футбола, цитирани от тартора на Сектор Г Иван Велчев - Кюстендилеца.

Според цитата на лидера на феновете на "армейците" Ганчев се е почувствал безсилен след мача със Славия, загубен с 0:1. Реферът Волен Чинков според различни анализи е пропуснал да свири между 2 и 5 дузпи в полза на "червените". Смята се, че всичко се прави в полза на Лудогорец, срещу когото ЦСКА играе в четвъртък. Разликата между двата тима вече е 6 точки в полза на отбора от Разград.

Мачът на 6 декември ще бъде ръководен от Николай Йорданов, при когото Лудогорец няма загуба вече в 30 мача. Гриша Ганчев говори пред колегите от Топспорт.

Г-н Ганчев, Иван Велчев публикува Ваши думи, които със сигурност са притеснили феновете на ЦСКА. И все пак, не мисля, че сте човек, който се отказва лесно...
- Да, снощи говорих с Иван.

Предполагам, че сте бил афектиран след мача със Славия и поведението на рефера Волен Чинков. Още ли мислите така?
- Нямам нерви повече да се занимавам с комплексари, които са решили, че не са тленни. Щом смачкаха двата символа на българския спорт... Да се оправя, който иска. Нека да му дадат всички отбори и да си прави конгломерат.

Разбрахте ли кой рефер ще ръководи мача на ЦСКА срещу Лудогорец?
- Не. Кога са го определили?

Преди малко. Казва се Николай Йорданов.
- Големи наглеци...

Какво да очакваме, особено след това, което видяхме снощи?
- Същото...

Не мисля, че ще "хвърлите кърпата". Спасяването на ЦСКА е по-важно от титлата. Сигурен съм, че феновете са на същото мнение.
- ЦСКА е спасен отдавна. Няма лев задължения. Има конвертируеми играчи. Има най-вярната публика. Има всичко.

Има проблем със съдийството и за него се пише в медиите, коментира се от специалсти и анализатори. Но положението изглежда е "кучетата си лаят, керванът си върви". Така ли е?
- Да, само 2-3 безпристрастни медии сте останали. Докато не подчинят и вас. Всички виждат какво се случва. Знаеш ли какво казва БФС и корумприраният шеф на съдиите с тези назначения?

Какво?
- Ние казваме какво ще става! Вие, балъците, само харчете пари! Това го няма и в Занзибар!

Лудогорец няма загуба при Николай Йорданов в 30 мача.
- Отдавна нещата са ясни...

Виж още за: