Градев прогнозира: Сираков ще бута Боби Михайлов

Шефове са разкарвани предизборно на мача в Холандия, аламира още спецът по спортно право

ОFFNews 12 септември 2017 в 14:19 3144 1

Георги Градев, който прогнозира безгрешно развоя около евро драмата на ЦСКА-София, този път даде интересно предположение. Той коментира по следния начин информация, че Наско Сираков няма да се връща в Левски: 

"Сираков се готви за друга длъжност. Да трепери Перуката", написа Градев, използвайки прякора, с който Боби Михайлов е известен сред запалянковците.

Както е известно, след броени месеци предстои конгрес на БФС,  а липсата на ограничения в броя мандати позволи на Михайлов да се кандидатира отново.

Дни по-рано Георги Градев разкри, че Боби вече работи усилено да бъде преизбран: "Предизборната кампания на Перуката започна. Водили са всички шефове на зонални съвети в Холандия за сметка на Бсф и са им дали командировъчни.

Кой каза, че комунизмът си е отишъл? Толкова ли са прости и страхливи клубовете да излъчат някой достоен и трезвен кандидат? Още 4 год ли ще трябва да търпим беззаконието и алкохола в Бсф? Къде е скапаната държава да се намеси? То пък една държава в лицето на Кралев...", написа Градев.

Под Бсф (български смешен футбол) спецът по спортно право визира БФС. Подигравателното съкращение пък е патент на синдик Дора Милева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови