Градев отписа ЦСКА-София, готви бомба при "Господарите"

OFFNews Последна промяна на 21 юни 2017 в 22:07 2890 0

Георги Градев, който дотук позна всички решения по казуса с ЦСКА-София, хвърли поредна бомба от брега на Средиземно море, където отпочива. Ето какво написа във фейсбук спецът по спортно право, който успя да спаси участието на Дунав в Лига Европа.

"Още веднъж благодаря на всички за подкрепата и приятелството. По молба на семейството ми в следващите 7 дни ще почивам активно и няма да ползвам Фейсбук, така че няма да ви отговарям. Временно съм спрял и Messenger. До скоро и да знаете, че доброто винаги побеждава!

ГЛЕДАЙТЕ УТРЕ "ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА"! Ще направя важно съобщение", написа той, но после направи уточнение, явно запознат по телефона с някои неща в София:

"На хората на Гришата, които четат тук и звънят на Джуди Халваджиян, искам да ги успокоя, че няма да плюя никого утре. Не ме познавате! Ще отговоря и на всички неудобни въпроси по мой адрес. Спете спокойно, научете се да мислите и спрете да бъдете манипулирани от прости хора.

Искам в аванс да ви кажа, че ЦСКА не ми дължи никакви пари, а вие дори не сте ЦСКА, за да имам личен мотив срещу новия клуб. Списъкът с кредиторите е публичен и мен ме няма в него. Нямам личен мотив.

За мен това е работа, след като бях нает от Дунав да защитя техните интереси. УЕФА не са идиоти да ви извадят без основание. УЕФА не е БСФ(1)! Не съм писал донос, а правно становище за Дунав. Очевидно съм го написал добре, щом УЕФА отсъди в полза на Дунав.

Дунав не е изхвърлил новия клуб, а УЕФА го направи. Ако Дунав не бяха писали на УЕФА, щяхме да загубим една квота напразно. Новият клуб щеше да бъде изваден от УЕФА при всички случаи за нарушение на 3-годишното правило. Такива дела в УЕФА между заинтересовани клубове има всяка година.

Градев предупредил още преди година Гриша Ганчев. Снимка Спортал

Не можете да се сърдите нито на Дунав, нито на мен, че не оставихме една празна квота за ЛЕ. Очевидно Ганчев е заобиколен от некомпетентни и/или недобросъвестни съветници, които го подвеждат. Аз лично му казах преди година, че така ще стане с УЕФА и се оказах прав. Питайте го, сигурен съм, че ще потвърди.

П.П. Отсега казвам на феновете на новия клуб, че КАС отново ще отхвърли иска им за обезпечение и няма да ги върне в ЛЕ. Решение ще им до ден-два".

1. Градев умишлено изписва БФС като БСФ, което според синдик Дора Милева означава Български Смешен Футбол.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !