Голаджията Саво Милошевич става треньор на Левски

OFFNews 23 май 2023 в 13:53 1871 0

Саво Милошевич
Саво Милошевич.

Популярният сръбски футболист от близкото минало Саво Милошевич ще бъде новият старши треньор на Левски, съобщи сръбското издание MaxBet Sport, цитирано от БТА.

Според информацията Милошевич е постигнал договорка с ръководството на "сините" и до края на седмицата ще пристигне в София, за да подпише с клуба.

49-годишният сърбин направи впечатляваща кариера като футболист, но има скромен опит на треньорското поприще. За последно той води Олимпия Любляна, а преди това бе начело на сръбския гранд Партизан, където даваше указания на сегашния треньор на ЦСКА и тогавашен капитан на "черно-белите" Саша Илич.

Саво Милошевич има общо 102 мача и 37 гола за националния отбор на бивша Югославия и Сърбия. Като играч е защитавал цветовете на отбори като Астън Вила, Сарагоса, Парма, Еспаньол, Селта Виго, Осасуна и др.

Освен легендарния нападател, още няколко имена от бивша Югославия бяха споменавани като варианти за треньорския пост на Левски, сред които на черногореца Миодраг Божович и на треньора на Цървена звезда Милош Милоевич.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !