Галин Иванов изигра последния си мач за Халадаш

OFFNews 20 май 2019 в 09:45 1864 0

Българският национал Галин Иванов приключи унгарската си авантюра засега. 31-годишният футболист блесна последно за Халадаш. Иванов се отчете с голов пас към Тамаш Прискин при равенството 1:1 с евроучастника МОЛ Види. В редиците на съперника бе друг българин – Георги Миланов.

Галин Иванов изигра последния си мач за Халадаш. Унгарският тим не успя да се спаси и от следващия сезон ще играе във втория ешалон на страната. В договорът на българина има клауза при изпадане и вече е свободен агент.

След края на срещата с МОЛ Види българският нападател отиде да благодари на феновете на Халадаш, а те дълго го аплодираха.

Галин пристигна в унгарския тим през зимата като за 13 мача се отчете с 2 гола и 3 асистенции. Той бе ключова фигура за „зелените“ и бързо се превърна в лидер в съблекалнята.

Точно с изявите си Иванов попадна на мерника на лидера в класирането Ференцварош, както и на Академия Пушкаш. Така че, няма да е изненада, ако Галин се завърне в унгарското първенство от лятото.

Иначе нападателят се прибира в България, тъй като попадна в селекцията на Красимир Балъков за европейските квалификации с Чехия и Косово.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови