Футболист на Атлетик Билбао се подлага на химиотерапия

OFFNews 13 юни 2017 в 12:44 1552 0

Защитникът на Атлетик Билбао Йерай Алварес трябва да се подложи на химиотерапия, тъй като при преглед, който му е бил извършен вчера е открита аномалия на лимфните възли.

Младият бранител беше опериран от тумор на тестисите в края на миналата година и след интервенцията докторите решиха, че няма нужда от химиотерапия.

На 17 януари той започна да тренира наравно с основната група, а на 4 февруари се завърна в игра в мача срещу Барселона на "Камп Ноу".

Алварес бе сред избраниците на селекционера на отбора на Испания до 21 години Алберт Селадес за предстоящото Европейско първенство, което ще се проведе в Полша.

Йерай ще напусне веднага лагера на младежкия национален отбор на Испания, за да започне своето лечение, което ще продължи три месеца.

"Когато изглежда, че си паднал, трябва да се изправиш и да продължиш, но спокойно, защото тази битка ще я спечеля с цялата подкрепа на хората, които са с мен. Ще се справя и ще се изправя още хиляди пъти", написа защитникът в официалния си профил в социалната мрежа Туитър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews