Фики Стораро ще пее за титлата на Лудогорец

OFFNews 04 юли 2020 в 16:44 21671 0

От Лудогорец открехнаха малко завесата какви изненади чакат привържениците на "орлите" на тържествата по повод деветата поредна титла на клуба в ерата "Кирил Домусчиев".

От клуба публикуваха в официалния си сайт информация за феновете, които се очаква да се стекат на 8 юли за мача с Левски на "Хювефарма Арена" в Разград, когато ще бъдат връчени златните медали.

"Изпълнения на две от най-актуалните български музикални звезди - победителят в най-популярното шоу в родния ефир "Като две капки вода" Фики Стораро и чаровната певица Нели Петкова, са част от изненадите за феновете на Лудогорец по време на шампионското парти и честванията на 75-годишния юбилей на клуба, които ще се проведат веднага след мача с Левски на "Хювефарма Арена" идната сряда (8 юли).

Както вече съобщихме, футболистите на деветкратния шампион ще върнат феновете в миналото, като срещу "сините" ще играят с ретро екипи по подобие на тези, които техните предшественици са носили при основаването на клуба през 1945 г. Танцови и певчески изпълнения на деца-таланти от центъра за работа с деца и школа „Надежда“ 4019 в Разград допълват програмата на партито, чиято кулминация ще бъде връчването на златните медали и деветата шампионска купа на Лудогорец.

Феновете отново ще имат страхотната възможност да докоснат ценния трофей по време на тура, който футболистите ще направят пред трибуните на "Хювефарма Арена" веднага след награждаването. Грандиозна заря ще озари небето над Разград по време на партито. Пиротехническият празник за поредна година ще бъде организиран от фирма "Огнени хризантеми".
Ще бъдат раздадени куп награди на отличниците във футболната академия на шампиона. По традиция това ще се случи на полувремето на мача.

Уважаеми привърженици, да се съберем на "Хювефарма Арена". Да вдигнем заедно историческата девета шампионска купа и да отбележим юбилея на любимия клуб.

Очакваме ви!", пишат от клуба.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови