Феновете на Реал не искат вече Бейл

OFFNews 29 юни 2017 в 13:40 1596 1

Уелската звезда Гарет Бейл вече е нежелан от феновете на Реал Мадрид. Поне такъв извод може да бъде направен от резултатите на анкета на вестник "Ас".

На въпроса какво предпочитат - да се купи ли 18-годишния нападател на Монако Килиан Мбапе и да се продаде Гарет Бейл, цели 75 процента от участвалите дават положителен отговор.

Преговорите с Монако явно удрят на камък, защото преди дни президентът на клуба Флорентино Перес изключи възможността за раздялата с някой от звездното трио Кристиано Роналдо, Карим Бензема и Гарет Бейл.

Испанските медии смениха темата с Мбапе с вратаря на Милан Джанлуиджи Донарума.

18-годишният талант беше в центъра на скандал на Апенините, след като отказа да поднови договора си, който изтича на 30 юни догодина.

Според "Кадена Копе" Донарума все пак ще поднови за още една година при годишна заплата от 5 милиона евро, а клаузата му за освобождаване ще бъде съгласувана с Реал Мадрид.

Така следващото лято той ще бъде привлечен на "Сантяго Бернабеу" при взаимноизгодни условия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

29.06 2017 в 14:00

анкета на вестник "Ас"... цели 75 процента от участвалите дават положителен отговор.


Мечтата на под.уенските говеда. Да им правят по цял ден анкети, те да казват кой да остане, кой да си оди... и някой друг да вади парите! За това мечтая 178% от говеждите дрогирани агитки.