Феновете на Левски изкупиха билетите за финала за Купата на България

OFFNews 03 май 2022 в 15:44 2650 0

Снимка Официален сайт на Левски

Привържениците на Левски показаха огромен интерес към финалния мач на турнира за Купата на България срещу ЦСКА, който ще се проведе на 15 май на националния стадион “Васил Левски”.

В мрежата на eventim пропуските предвидени за привържениците от “Герена” почти свършиха за по-малко от 15 минути след тяхното пускане в продажба. В сектор “Б” останаха единични бройки, които бързо се изкупуваха. Общо 15 000 билета бяха продадени в рамките на минути, информира Sportal.bg.

За Сектор “В”, който също е предвиден за феновете на “сините” има около 2300 блокирани билета за феновете картодържатели. Те ще могат да вземат пропуските си от стадион “Георги Аспарухов” до петък привечер. За притежателите на сезонни карти на ЦСКА - София също е предвидена подобна схема за Сектор "А", като те трябва да вземат билетите си от стадион "Българска армия".

Заради интереса и породилото се недоволство в част от привържениците, останали без билети, от ръководството на 26-кратните шампиони излязоха с декларация в официалния сайт на клуба.

Ето какво написаха от клуба:

"Левскари, във връзка с появилото се напрежение около продажбата на билети за финала за Купата на България срещу ЦСКА-София, искаме да Ви уведомим следното:

Продажбата на билети за финала за Купата на България се организира изцяло от Професионалната футболна лига, която е организатор на финалния мач.

ПФК Левски запази билети единствено за притежателите на абонаментни карти за сезон 2021/2022 за стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" и около 1000 билета за представителния отбор и служителите на клуба", пишат от клуба на levski.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови