Фенове се вдигнаха на протест срещу победна серия, плашат с безредици

OFFNews 27 септември 2017 в 17:20 1665 0

Феновете на бразилския отбор Ибис се вдигнаха на шеговит протест срещу безпрецедентната победна серия на любимия си тим, който спечели трети пореден мач в първенството на втора дивизия на щата Пернамбуку.

По принцип всеки фен се радва на победи, но тези на Ибис правят изключение, тъй като слоганът на клуба е "Най-слабият отбор в света". Той идва, след като почти четири години тимът не печели нито един мач и е вписан в книгата на Гинес.

Клубният рекорд е от четири успеха един след друг и е поставен през 1997 година, а оттогава играчите не са изневерявали на принципите си.

Заплахата да бъде поне изравнен сериозно притесни привържениците, които си подготвиха транспаранти за предстоящия мач, в които настояват Ибис отново да започне да губи.

"Хората са разстроени, феновете са в шок. Ако Ибис спечели и следващия мач сме готови на крайни действия. С поведението си този треньор и президент са способни да изкарат хората на улицата и да предизвикат безредици.

Най-добре е да се махат и да вървят накъдето им видят очите", казват със самоирония привърженици на Ибис пред Globo Esporte.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews