Фенове на Милан замеряха Донарума с долари

OFFNews 19 юни 2017 в 10:28 1562 0

Решението на младия вратар Джанлуиджи Донарума да не поднови договора си с Милан разгневи сериозно феновете на "росонерите".

Той беше набързо прекръстен на Доларума заради обичта си към парите. По време на мач от европейското първенство за младежи до 21 години в Дания той стана обект на акция от страна на фенове на Милан, които замериха вратата му с пачки отпечатани на принтер доларови банкноти.

Донарума отказа договор за пет милиона евро годишно от Милан. Феновете обвиниха агента му Мино Райола за провала на преговорите.

Президентът на Милан Ли Йончонг също е бесен и заяви, че ще се вслуша в призивите на феновете Донарума повече да не играе за тима до изтичането на контракта му през юни 2018 г. Това означава, че той само ще тренира, вероятно с дубъла, а мачовете ще гледа от трибуните.

Райола от своя страна се защити, като обвини Милан и феновете за провала на преговорите. В разговорите дори не се било стигнало до дискусия за пари, а Донарума бил получавал заплахи, което го принудило да не преподписва.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!