Фенове искат сух режим в Арда

OFFNews 27 август 2018 в 16:20 2323 0

Част от феновете на Арда алармираха за сериозно занижаване на дисциплината в отбора под ръководството на уволнения Елин Топузаков.

В социалните мрежи се появиха директни намеци, че вместо на тренировките някои играчи са наблягали на купона и високоградусовите напитки. Едно от най-крайните мнения гласи следното (публикуваме го без редакторска намеса):

"AKO PRODALJAVAT TAKA I STOEV E PATNIK!!!AKO SHTE IGRAYAT DA IGRAYAT!!!AKO SHTE HAKAT RAKIII,OBRATNO PO VEREYA I PO MONTANA,TAM TAKA MOJE!!!TUKA:(NEEEEEEEEEEEEEEE".

Не липсват и позитивни коментари, в които се призовава да се благодари на Топузаков за свършената работа и да се пожелае успех на наследника му Стойчо Стоев до края на сезона във Втора лига.

"Елин Топузаков положи много усилия за което, естествено му се дължи голяма благодарност. Не само от нас, като раководство, а и от цялата кърджалийска общност. Нещата са такива във футбола, че когато работите не вървят така, както се очакват, така както са планирани, се търси някаква промяна.

Почти винаги искаме да променим нещата за добро. Това е нещотото във футбола, което е от време оно, което е от Реал Мадрид до не само до Арда, но и до Димитровград. Когато нещата не вървят се сменя треньорът, поради простата причина, че не може да смениш 20 играча.

При наличието на такива класни футболисти, които смея да кажа, че има в нашия отбор, при условията, които ръковдството е предоставило, две загуби, две победи, един равен е изоставане на 8 точки от лидерите са доста много. Така, че просто трябваше да се реагира по някакъв начин“, коментира спортно-техническият директор на Арда Емил Кременлиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!