Ел Класико ще реши бъдещето на треньора на Реал

OFFNews 08 октомври 2018 в 16:01 1491 0

Снимка Facebook

Бъдещето на треньора на Реал Мадрид Хулен Лопетеги в тима ще бъде решено от класическото дерби срещу Барселона, пише испанският "AS". Мегасблъсъкът ще се проведе на 28 октомври на стадион "Камп Ноу".

Ужасяващата серия на "белия балет", коийто е с 4 мача без победа и незавидните 409 минути без отбелязан гол, увеличи сериозно натиска върху специалиста, който определено трябва да се притеснява за мястото си след поражението във Витория срещу Алавес.

Шефовете на Реал не са известни с търпението си и въпреки че Флорентино Перес е убеден, че сега не е точния момент за промяна, загуба срещу Барса ще означава раздяла с Лопетеги.

Преди това столичани трябва да на всяка цена да победят Леванте в първенството и Виктория Пилзен в Шампионската лига, при това колкото могат по-убедително, за да свалят напрежението и да влязат в дербито с позитивна нагласа.

Според мадридското издание големият въпрос е и кой би могъл да дойде на мястото на наставника по това време от кампанията, като на този етап се говори за бившия мениджър на Челси Антонио Конте, като единствената свободна опция.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови