Джеки: Не може няколко малоумника да раздават присъди на Бербатов

OFFNews 04 юли 2017 в 13:27 1856 3

Легендарният защитник на ЦСКА Георги Димитров - Джеки коментира, че декларацията на феновете по повод евентуалното преминаване на Димитър Бербатов в Берое е неприемлива и призова привържениците да си гледат работата. 

"Бербатов още не е подписал договор с никой отбор в България, за да го обсъждаме. Той е много голям и може да си избира къде да играе.

Не разбирам критиките към него. Повечето от тези фенове са никои, защото не разбират от играта, но пък пишат декларации. Те дори са поставени лица, на които им казват какво да правят.

Бил съм 10 години капитан на ЦСКА. Не може да ми определят и мен какъв съм, що съм или да ми дават съвети какво да правя. Какво е това сърца "червени", зелени или кръстове някакви?

Мнения дават разни комплексари, които не са оставили нищо зад гърба си. Всички уж сме равнопоставени, но не сме равноотговорни. Да не би да се завръща комунизмът? Той си е намерил добра почва в Норвегия.

Бербатов, Божинов и Ивелин Попов са големи футболисти и трябва да им се радваме, а не да ги осмиваме. Затова не приемам анонимните декларации, които целят да омаскарят някого. Не може няколко малоумника да раздават присъди", сподели Джеки пред "Меридиан Мач".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови