Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Чуждестранен инвеститор стимулира ЦСКА

OFFNews 21 май 2019 в 10:48 1947 0

Футболистите на ЦСКА ще имат сериозен стимул за победа над Левски в последното дерби между двата отбора за този сезон, пише вестник "Меридиан мач". Чуждестранен инвеститор ще гледа мача заедно с ръководството на „червените".

След мача се очаква той да вземе решение дали ще спонсорира финансово клуба или не. От "Армията" не споделят за народността на евентуалния благодетел, но ставало въпрос за доста солиден и богат човек, който може да помогне да се атакуват групите на Шампионската лига със силна селекция през лятото.

Днес на националния стадион „Васил Левски" ще има сериозно присъствие на чужди мениджъри. Най-вероятно ще преобладават емисари на отбори от Китай и Южна Корея, които проявяват интерес към чужденци от двата столични гранда.

Представители и на няколко италиански клуба също ще бъдат на трибуните за "Вечното дерби". Те ще следят представянето на Валентин Антов от ЦСКА и Мартин Петков от Левски. И докато футболистът на "армейците" се очаква да започне като титуляр, то Петков едва ли ще бъде сред стартовите 11 на Георги Тодоров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews