Бруно Акрапович преди сблъсъка с Йънг Бойс: Шансовете винаги са 50:50

OFFNews 25 ноември 2020 в 19:26 1713 0

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович се надява отборът да покаже агресивна игра, с много движение по терена, с което да принуди Йънг Бойс да греши по време на утрешния мач от четвъртия кръг на Лига Европа.

"Червените", които са последни в класирането с 1 точка досега, търсят първо попадение и първа победа в група "А".
"Шансовете винаги са 50:50. Играем в София, ще опитаме да сме агресивни и да затрудним съперника. Работихме тези дни и запознах играчите с моите изисквания и се надявам да изненадаме Йънг Бойс.

Играчите трябва да си помагат на терена, с голямо движение и да провокираме грешки у противника", коментира Акрапович на брифинга преди мача.

"Всеки знае колко голям отбор е ЦСКА. Аз съм готов за тази крачка, искам да дам на играчите от моя опит. Надявам се за кратко време да успеем да оправим нещата. Локо Пловдив е затворена страница и спираме да говорим за Локо Пловдив.

Видях се 2-3 пъти с Алън Пардю. Човек с голям опит, работил е в една от най-силните лиги в Европа. Над всичко е клубът, всички трябва да работим в името на клуба. Всеки си знае функциите", каза още Акрапович.

Амос Юга и Жеферсон остават под въпрос за двубоя. Двамата лекуват контузии, но Акрапович се надява да може да разчита на тях, макар и не за пълни 90 минути.

"Ще изчакаме до утре и се надявам да можем да излезем с най-доброто. Жеферсон е контузен, ходи на процедури в Белград. Юга е по-добре от Жеферсон, но се надявам Жеферсон да може да помогне поне за половин час. Но не искам да рискувам, имаме достатъчно играчи, които са здрави ще играят.

Винаги е проблем, когато липсва качествен играч, но се надявам утре тези, които ще играят, да разкрият потенциала си", заяви босненският специалист.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови