Браво на ЦСКА-София, протегна ръка на момиче в нужда

ОFFNews 30 юни 2017 в 14:12 1902 0

В ЦСКА-София показаха благородни сърца. Те протегнаха ръка на момиче в нужда. Инициатор е помощник-треньорът Кирил Динчев, с чиято съпруга се включват в не една или две каузи.

Бившият защитник заведе футболистите Божидар Чорбаджийски, Александър Дюлгеров и Георги Китанов при Теди, за да дадат кураж на семейството. Ето какво написаха Динчев:

"Теди има нужда от ежемесечна помощ, за да може да води нормален живот. Нека всеки от нас се замисли за важните неща в живота, нека бъдем съпричастни. Благодарение на събраните средства успяхме да набавим необходимото за нова количка на Теди, но нуждата от финансова помощ продължава.

Апелирам към всеки, който иска да помогне да го направи! Благодарност към всички от отбора на ЦСКА, ръководството и други хора включили се в събирането на средствата,. През последните години Теди е претърпяла множество ортопедични операции и продължава да се лекува благодарение на добри хора, които помагат на семейството й.

Всички събрани средства ще отидат за лечението й, като специалистите дават надежда тя да се възстанови напълно и да може да проходи сама. Теди подкрепя ЦСКА и когато има възможност присъства на мачовете на отбора на стадион "Българска армия".

Дарителска сметка в Първа инвестиционна банка
Титуляр: Теодора Тодорова Юрукова
IBAN BG94FINV91501016394407 (валута BGN)
BIC: FINVBGSF

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови